feidal logo2

POLITYKA PRYWATNOŚCI

FEIDAL Polska Sp. z o.o.

 

§.1 Postanowienia Ogólne

  1. Administratorem danych jest Feidal Polska Sp. z o.o. z siedzibą w 41-300 Dąbrowa Górnicza, Starocmentarna 12a,  NIP 6291013021. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.
  2. Termin „RODO” oznacza Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
  3. Szanujemy prawo do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowania komunikacji (SSL).
  4. Nasza strona nie gromadzi i nie przetwarza danych osobowych w postaci formularzy wypełnianych przez odwiedzających.

 

§2. Klauzula informacyjna zgodna z RODO

  1. Przedstawicielem  Administratora jest Pełnomocnik Bezpieczeństwa Informacji kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tel. 322624656.
  2. Dane osobowe przetwarzane są na potrzeby współpracy, w celu wykonywania przez strony umowy oraz przekazywania niezbędnych danych i zgłoszeń właściwym organom.
  3. Dane osobowe będą przechowywane przez okres określony przepisami prawa
  4. Dane osobowe udostępnione przez Państwa nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa
  5. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  6. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do wykonania umowy współpracy. W przypadku nie podania danych nie będzie możliwe wykonanie umowy współpracy.
  7. Dane osobowe udostępnione przez Państwa nie będą podlegały profilowaniu.
  8. Administrator danych osobowych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

 

§3. Pliki cookies

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
  4. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  5. W ramach Serwisu stosowany jest jeden zasadniczy rodzaj plików cookies: „sesyjne” (session cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

 

§3. Zarządzanie plikami cookies.

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/system i postępuj zgodnie z instrukcjami:

 

START   |   O NAS   |   SERWIS   |   PRODUKTY   |   KONTAKT   |   KARIERA   |    PODPIS WYDAWCY


© Copyright 2015: FEIDAL POLSKA SP. Z O.O. - produkcja farb i lakierów | strona korzysta z cookies -> czytaj więcej

projekt i wykonanie flipflap.pl